Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. února 2018 18:48
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Rytmus vyzývá Marpa na boxerský zápas! Uvidíme oba rapery v jednom ringu?

HUDBA ČESKÝ RAP MARPO
Uložit Uložené

Rytmus si pro fanoušky připravil nemalé překvapení. Vyzval na boxerský zápas českého rapera Marpa.

Už nějakou dobu lákal Rytmus všechny své fanoušky na připravovaný boxerský zápas, který se má odehrát koncem roku pod záštitou organizace XFN. Jméno jeho soupeře dosud nebylo odhaleno, nyní ovšem člen formace Kontrafakt přichází s nečekanou zprávou – na souboj v ringu vyzývá českého rapera Marpa.

Ve videu, které na svém Facebooku zveřejnila právě organizace XFN, Rytmus mimo jiné zmiňuje, že podstatou jeho života byl vždy progres a posunování levelů, a proto se rozhodl nevyměňovat si rány jen tak s nějakým soupeřem, ale právě s Marpem. Ten totiž v minulosti v ringu již několikrát stanul a dá se tedy předpokládat, že pokud výzvu přijme, nebude to mít Rytmus vůbec jednoduché.

Nyní nám nezbývá než čekat, jak se k celé situaci vyjádří samotný český raper, představa obou interpretů v jednom ringu by však byla nepochybně pro nespočet fanoušků nesmírně lákavá. Zápas by se měl odehrát letos 27. 12. Přáli byste si souboj vidět i vy?

 
Domů
Sdílet
Diskuse