Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. února 2018 14:09
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Ektora nezajímají mety a nemá chuť se předbíhat v tom, co udělal první. Po roční pauze se rozpovídal v hodinovém rozhovoru

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Český raper vydal své šesté album s názvem Alfa, které se mezi fanoušky těší obrovskému úspěchu.

Věřím, že mnozí z vás vnímají Ektor od vydání singlu Vidím to jako včera, který vyšel ještě v roce 2008. Už tehdy nám bylo jasné, že tento raper velmi dobře ví, co dělá, a dokazuje nám to už prakticky skoro celou dekádu, během níž stihl vydat šest alb. Před tím zatím posledním s názvem Alfa si dal roční pauzu od živých vystoupení a množství volného času zasvětil cestování, díky čemuž se mohl soustředit hlavně na sebe a tvůrčí proces.

Dnes je již album několik týdnů venku a mezi fanoušky se těší obrovskému úspěchu, přičemž za vše hovoří úspěch v prodejích lístků na křest. Tedy lépe řečeno křty, jelikož byl Ektor nucen přidat jedno vystoupení navíc, aby si živou prezentaci vychutnali všichni zájemci. Už tento pátek a sobotu tedy ožije pražské Sasazu albem Alfa za doprovodu hostů z alba a dobrou zprávou je, že na 17. 2. si stále můžeš rezervovat svůj lístek.

Více o Alfě, cestování, křtech, tvorbě alba, kolezích ze scény i zmiňované pauze se dozvíš v skoro hodinovém rozhovoru. Pohodlně se usaď a vychutnej si Ektorův real talk!

Domů
Sdílet
Diskuse