Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. února 2018 15:35
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Exkluzivní premiéra snímku Skate of Mind 3 tě vezme na cestu kolem světa s jedním z nejlepších českých skateboardistů

REFRESHER
Uložit Uložené

Vydejte se na cestu kolem světa s Maxem Habancem. Skate of Mind 3 je už za dveřmi.

Jeden z nejúspěšnějších českých skateboardistů Maxim Habanec už před časem ukázal, že se v něm ukrývá i velká vášeň pro dobrodružství a cestování. Tentokrát si v rámci svého projektu Skate of Mind střihl rovnou cestu kolem světa. Na to, jak tahle bláznivá pouť dopadla, se můžete podívat už v sobotu 17. února v rámci exkluzivní premiéry snímku Skate of Mind 3 v pražské Pragovce. Film bude posléze k vidění v kinech i v dalších pěti městech napříč Českou republikou a Slovenskem.

 

Cestovatelský seriál Skate of Mind vznikl už před dvěma lety. Maxim se tehdy rozhodl, že spojí skateboarding s cestováním a prostřednictvím videí přiblíží svým fanouškům exotické destinace, do kterých zavítá. Českému skateboardistovi se tak povedlo vytvořit zcela nový koncept videoprůvodce.

Po velkém úspěchu prvních dvou pokračování cestovně-sportovního konceptu Skate of Mind se nyní Max pustil do něčeho ještě většího. Jelikož nepřestává lovit nové výzvy a ani ta nejlepší místa k ježdění, vydal se tentokrát objet rovnou celý svět. Během dvouměsíční cesty stihl se svou crew procestovat nejzajímavější kouty planety a jezdit na místech, kde ještě nikdo nejezdil. Všechna dobrodružství samozřejmě zachytili na videokameru.

Unikátní dokumentární film Skate of Mind 3 tak představí všechna zákoutí naší planety v kombinaci s nejlepšími sportovními výkony. Celá cesta bude mít devět zastávek, mezi nimiž se objeví například Tokio, Hong Kong, Bali, New York, Londýn nebo poušť Lima v UAE. „Skateboarding pro mě není jen sport, ale způsob pohlížení na svět. Uvědomil jsem si, že právě díky téhle mojí zálibě z dětství se mi teď povedlo projet celou planetu. Moje zážitky bych prostřednictvím filmu rád předal i divákům,“ říká Maxim Habanec.

Exkluzivní premiéra snímku se uskuteční v sobotu 17. února v pražské Pragovce. Poté bude promítán rovněž v Bratislavě, Brně, Pardubicích, Plzni a Košicích, přičemž na každé zastávce se ukáže celá crew ve složení Maxim Habanec, Martin Pek, David Luu, Daniel Rahman, Martin Štembera a Lukáš Wagneter. Součástí akce bude vždy také výstava fotografií z cesty od Lukáše Wagnetera. Po promítání bude následovat ještě nadupaná after party pod taktovkou DJs a krásek z týmu Jäger Beets. Tak co, vidíme se?

Seznam zastávek:

17. 2. – Praha, Pragovka (nezapomeňte navštívit facebookovou událost)

24. 2. – Bratislava, Hangair

3. 3. – Pardubice, Cinestar

7. 3. – Brno, Kino Scala

8. 3. – Plzeň, Papírna

10. 3. – Košice, Kino Úsměv 

Zpět
Sdílet
Diskuse