Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. února 2018 12:16
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Youtuber si koupil smartphone za tisícovku a nikomu to nedoporučuje. Model od firmy Alcatel nabízí návrat do středověku

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

I pro low-end jde prý o příšernou volbu.

Tvůrci YouTube videí se dnes specializují na všemožné žánry. Někdo tvoří vlogy, jiný komedii či letsplaye a další se zase specializuje na videa technického směru. Mezi takové youtubery rozhodně patří i Unbox Therapy, který se pravidelně zaměřuje na smartphony, herní příslušenství a gadgety všech možných druhů. Známý youtuber již za několik hodin překoná 10 milionů odběratelů. Ve svém nejnovějším počinu se rozhodl zrecenzovat ten nejlevnější smartphone, který na internetu dokázal najít.

Nesmělo přitom jít o žádný reselling nebo již používané zařízení. Role nejlevnějšího, ale přitom zcela nového a nepoužívaného telefonu, se zhostil Alcatel Ideal, za který musel youtuber zaplatit 49,99 amerických dolarů, tedy přibližně tisíc korun.

Spousta lidí je sice nucena volit low-end smartphony, ale v porovnání s telefony za tisíce korun jde opravdu o rapidní skok. Ve videu se však dozvíš, že se zařízení za tak nízkou částku nevyplatí. Pokud toužíš po levném telefonu, za pár stovek seženeš několikanásobně lepší kousek, který dokonce i zvládne zaostřit fotoaparát.

Domů
Sdílet
Diskuse