Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. února 2018 13:20
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Sony překvapilo návštěvníky NBA úžasnou reklamou pro God of War přímo na palubovce!

TECH
Uložit Uložené

Sony Santa Monica ukázalo ze své připravované exkluzivity pro PS4 mnoho skvělých záběrů.

O God of War jsme dlouho nic neslyšeli. Po měsíční reportáži od Game Informer a pár rozhovorech s Corym Barlogem (režisérem hry) Sony vypustilo příběhový trailer. Ten zároveň odhalil datum premiéry. Na zamrzlý severu se vydáme 20. dubna, no a do té doby se bude na co dívat.

Reklamní kampaň se totiž naplno začíná rozbíhat, o čemž svědčí i vynikající spot během zápasu NBA. Ten běžel přímo na palubovce v Oaklandu a diváci se opravdu měli na co dívat.

Tedy pokud měli dobrý úhel a neměli to vzhůru nohama. Spíše než o reklamu pro stadion jde o zviditelnění se skrz internet, protože po tomto videu sahal snad každý herní i neherní web.

Technologie, kterou toho docílili, se jmenuje projection mapping a my doufáme, že ještě někdy bude použita, klidně i na větším „plátně“. Nový God of War vypadá jednoduše úžasně, a pokud stále nemáte PS4, asi tu máte jeden velmi jasný důvod, proč to změnit.

Domů
Sdílet
Diskuse