Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. února 2018 18:17
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Casey Neistat v rozhovoru se šéfem tvůrců na YouTube rozebírá Logana Paula. Video z lesa sebevražd byla velká chyba

ZAJÍMAVOSTI YOUTUBE
Uložit Uložené

Robert Kyncl z YouTube přibližuje chod jedné z největších sociálních sítí.

YouTube v posledních dnech zažívá opravdové zemětřesení. Úpadek cen reklam, změna monetizace videí od menších kanálů či nekončící šňůra skandálů od Logana Paula určitě způsobují zaměstnancům pořádně vrásky na čele. Veřejnost však dostává jen málo informací, to se však rozhodl změnit jeden z nejznámějších youtuberů, Casey Neistat.

Ten si do svého legendárního studia pozval důležitého představitele YouTube, Roberta Kyncla, který, jak sám řekl, zastává pozici Chief Bussiness Officer. Na starost má všechny tvůrce a stará se o jejich propojení s investory a reklamními klienty. On a jeho tým se tak musí postarat, aby byly spokojeny obě strany a aby ze všeho zároveň profitoval i samotný YouTube, což rozhodně není snadný úkol.

V dvacet minut dlouhém rozhovoru se Casey zeptal na masivní kauzu kolem Logana Paula, ale například i na plány YouTube do budoucna. Jak se sám dozvíš, ani YouTube není z Loganových počinů právě nadšený a vysvětluje i to, proč se video dostalo na přední místa v trendech. Škoda jen, že řeč nepadla i na tvůrce PewDiePie a neustále měněné podmínky ohledně autorských práv.

Domů
Sdílet
Diskuse