Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. února 2018 14:18
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Paulie Garand si z Bali přivezl videoklip k novince Gump

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Skladba pochází z chystaného producentského počinu od DJ Fattea, který vyjde za pár týdnů.

Už 1. 4. vychází pod labelem Ty Nikdy producentské album s názvem Fade In, na kterém se setká výběr interpretů blízkých DJ Fatteovi. Na své si přijdou všichni fanoušci poctivého zvuku, protože právě ten je pro něj charakteristický a odlišuje jej od většiny kolegů. Tuto skutečnost dokázal na třech vydaných ukázkách a dnes se o to pokouší opět, přičemž tentokrát si na track pozval kolegu z labelu.

 
S Paulie Garandem si velmi dobře rozumí a vlastně jsme od začátku věděli, co nás asi čeká. Jako bonus nás potěšil vkusný klip, který je plný nádherných záběrů a vznikl na Paulieho poslední dovolené na Bali. O kameru se v tomto případě postarala Alex Sedláčková, střih a postprodukci si obstaral Paulie sám.
 
Práce na připravovaném projektu se blíží ke konci a Fatte zároveň oznamuje dvojici křtů – v brněnské Melodce a pražském Rock Café, ale do té doby si zkrať čekání dnešní novinkou.
 

Domů
Sdílet
Diskuse