Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. února 2018 0:54
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Viky Varga: Modelka „Made in Hungary“ s dokonalými mírami a neodolatelným úsměvem

REFRESHER
Uložit Uložené

Italský fotbalista působící v daleké Číně má po svém boku štíhlou plavovlásku, která vás zaujme nejen krásou, ale také módním vkusem.

Každý, kdo se alespoň trochu vyzná, ví, že nejkrásnější ženy na světě máme u nás doma v Česku, ale hrdě nám může konkurovat také Maďarsko. Tato země vyslala do světa už několik úspěšných modelek, z nichž zmíníme snad tu nejznámější. Na mysli samozřejmě máme Barbaru Palvin, avšak dnes si představíme další krásku se sexappealem na rozdávání jménem Viktoria Varga.

Štíhlá plavovláska s neodolatelným úsměvem a dokonalou figurou se pohybuje ve světě modelingu už delší dobu a za sebou má například i focení pro různé méně či více známé značky. Internet a média si ji ale do velké míry zamilovali až po provalení jejího vztahu s italským fotbalistou Grazianem Pellèm, aktuálně hrajícím v daleké Číně.

Viky však není jen atraktivní, ale také se může pyšnit vytříbeným módním vkusem, o čemž by vás měly přesvědčit následující řádky s množstvím fotografií. Nebudeme vás už zbytečně natahovat dalšími slovy a raději se přesuneme k tomu podstatnému.


Elegantní a zároveň stále ženské? Obtažené černé šaty mírně nad kolena ve spojení se vzorovanou bundou značky Dsquared2 a botami od Dolce & Gabbana vypadají na maďarské krásce více než skvěle.

 

A post shared by VIKTORIA VARGA (@vikyvarga) on

V hlavní roli opět krátké černé šaty doplněné o srdíčkové punčošky Calzedonia, jejichž prodejny jsou situovány i v našich končinách. Milé slečny a dámy, obdobnou kombinací své partnery určitě potěšíte a zároveň to příliš nezatíží ani vaše bankovní konto.

 

A post shared by VIKTORIA VARGA (@vikyvarga) on

Podprsenkové topy si sice nemůže dovolit úplně každá žena, ale Viktoria rozhodně ano a s radostí je nosí při každé příležitosti, v níž jsou adekvátní. První v červeném odstínu je od značky Intimissimi, jejíž provozovny také najdete na našem území.

 

A post shared by VIKTORIA VARGA (@vikyvarga) on

 

A post shared by VIKTORIA VARGA (@vikyvarga) on

 

A post shared by VIKTORIA VARGA (@vikyvarga) on

 

A post shared by VIKTORIA VARGA (@vikyvarga) on

 

A post shared by VIKTORIA VARGA (@vikyvarga) on

Kombinace denimu a bílé barvy je zkratka nesmrtelná a snadno dostupná. Bez zbytečného vymýšlení vytvoříte jednoduchý outfit, který dokáže zaujmout i náročnější fanoušky módního průmyslu.

 

A post shared by VIKTORIA VARGA (@vikyvarga) on

U denimu ještě chvilku zůstaneme, neboť Viky často nosí i spodní díl z oblíbeného materiálu. Mnozí byste zřejmě očekávali krátké kalhoty, avšak usměvavá modelka upřednostňuje sukně, které jsou podstatně méně využívané a méně okoukané.

 

A post shared by VIKTORIA VARGA (@vikyvarga) on

 

A post shared by VIKTORIA VARGA (@vikyvarga) on

V případě ochlazení nebo návštěvy chladnějších destinací Viky ihned vytahuje roláky a tento výběr chválíme. Jsme totiž zastánci názoru, že minimálně 2 či 3 by měl mít ve svém šatníku každý. Souhlasíte s námi?

Mladá plavovláska má ovšem už na první pohled v oblibě spíše teplo a letní měsíce, kdy si může na plavky, respektive spodní prádlo, obléci jen lehké šaty, které nechávají vyniknout její štíhlou figuru a snědou pokožku. Grazianovi musí závidět nejeden muž...

Džíny s vysokým pasem ženy buď milují, nebo naopak nenávidí a jak budete uvidíte, tak kráska pocházející z Maďarska patří rozhodně do první skupiny.

Vysoké kozačky nad kolena jsou povinnou výbavou každého dámského botníku poslední 2 sezóny a rozhodně jejich koupí neuděláte krok vedle ani v průběhu aktuálního roku. Koupíte je například v Zaře či Mangu.

Nohy, jaké by chtěla mít zřejmě každá žena, nebo ne?

Na závěr již tradičně připojujeme ještě 10 náhodně vybraných záběrů, které potěší zejména pánskou část našich čtenářů.

V případě, že se o módní dění zajímáte trochu blíže, tak určitě nezapomeňte navštívit ani naši stránku Móda Refresher, která vám poskytne vždy jen ty nejzajímavější a nejžhavější informace z módního světa. Děkujeme za podporu!

Domů
Sdílet
Diskuse