Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. února 2018 20:13
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Deadpool je inspirací pro děti bojující s rakovinou. Ryan Reynolds s filmovým štábem přivítal dvě dobročinné nadace

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Deadpoolovi se sice na filmovém plátně podařilo rakovinu porazit, ale tyto děti si musí svůj velký zápas vybojovat v realitě.

Pro filmové fanoušky není dojemnějšího pohledu, než když jejich oblíbené hvězdy nechají natáčení stranou, a plnohodnotně se věnují dobročinným akcím.

Herce to nestojí nic, ale druhým svými slovy nebo jen přítomností, mohou dodat obrovskou motivaci. Zejména, pokud jde o děti, které v superhrdinech mnohokrát vidí svůj vzor (i když v případě nejmenších ratolestí doufáme, že si od Deadpoola nevezmou to nejhorší).

Dvojice dobročinných nadací Make-A-Wish America a Children's Wish Foundation of Canada před nedávnem navštívila natáčecí prostory nového Deadpoola. Jejich chráněnci se proto mohli setkat s velkými hereckými jmény, která jim snad alespoň na krátkou chvíli vykouzlila úsměv na tváři.

Domů
Sdílet
Diskuse