Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. února 2018 23:27
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Ektor se vrátil po roční pauze do pražského SaSaZu, aby dvakrát pokřtil album Alfa

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Ektorovo zatím poslední album Alfa se těší velkému úspěchu a zájem o živá vystoupení je důkazem.

Více než 13 měsíců bez koncertu by většinu českých raperů stálo kariéru, protože v současné době si jen těžko může interpret dovolit odmlku. Fanouškovská loajalita často absentuje, avšak to určitě není Ektorův případ, který se i po takto dlouhé době mohl bez problémů vrátit do jednoho z největších pražských klubů ve velkém stylu. Zájem o lístky na oficiální křest byl tak vysoký, že se organizátoři společně s Ektorem rozhodli přidat ještě jedno vystoupení hned následující den.

No a na tom jsme už nemohli chybět ani my s kamerou a moderátorkou Andreou. Výsledkem je další pokračování série Refresher Backstage, v rámci nějž máš opět možnost nahlédnout exkluzivně na místa, kam se s běžnou páskou nedostaneš. Vyzpovídali jsme i pár hostů a také hlavního účinkujícího, který nyní vyráží na turné po českých městech.

Domů
Sdílet
Diskuse