Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. února 2018 11:43
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Zapomeňte na Young Thuga. Kontroverzní raper si změnil jméno na SEX

HUDBA
Uložit Uložené

„Odteď mi říkejte SEX!!!“

Hudební scéna přináší každý den řadu překvapení, a to obzvláště ta rapová, jejíž značná část interpretů vypouští jednu perlu za druhou. Tím teď nemáme na mysli singly, ale myšlenky prezentované prostřednictvím rozhovorů nebo sociálních sítí.

Aktuálně nám vykouzlil úsměv na tvářích extrovertní Young Thug, který dokáže šokovat nejen po módní stránce, ale také svými vyjádřeními. Milovník dámského oblečení před pár hodinami na Twitteru informoval o změně pseudonymu na SEX. Raper s občanským jménem Jefferry Lamar Williams tak ale neučinil poprvé v rámci kariéry. Jen si vzpomeňte na rok 2016, kdy pod vlastním křestním jménem vydal album se stejnojmenným názvem a podařilo se mu s ním dostat až na 8. místo v Billboard 200.

Tentokrát však YSL vstoupil do zcela odlišných sfér a zvolil přezdívku, kterou si zapamatuje každý. Talentovaný a mimořádně produktivní raper upsaný pod Atlantic Records tak další projekty bude vydávat pod poměrně kontroverzním jménem SEX a my jen doufáme, že to nebude mít negativní dopad na jeho dosud jedinečnou tvorbu.

Na závěr nám to nedá nezmínit Thuggerův poslední projekt Super Slimey, na kterém mu dvorně asistoval Future a také skladbu z konce ledna věnovanou památce Martina Luthera Kinga Jr. situovanou níže.

Domů
Sdílet
Diskuse