Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. února 2018 11:08
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Calin píše rodičům dopis o svém dosavadním úspěchu. Člen Comebackgangu přichází s dalším videoklipem

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Před pár dny jsme vyjádřili své potěšení, že interpreti z CBG už nečekají na čtvrtky a teď tu máme hned další překvapení.

Calin pochází z Brna, do povědomí fanoušků a dostal teprve nedávno, ale při každé vydané skladbě nám bylo jasné, že velmi dobře ví, co dělá. Od svých začátků působí pod slovenským Comebackgangem a v posledních měsících jsme byli zvyklí, že singly vydával výhradně prostřednictvím CBG čtvrtků. Tento formát nám byl sice vždy velmi sympatický, ale teď jsme rádi, že raper a zpěvák nečekal.

Dočkali jsme se totiž skladby Dopis, kde Calin opět dokazuje své schopnosti a hlavně, že se dokáže od zbytku všech kolegů bez větších problémů odlišit. I díky tomu se pomalu dostává k úspěchu, kolem kterého se točí skladba. Mladý talent v textu rodičům slibuje, že se o ně postará, ale stále z něj cítíme pokoru a uvědomělost.

Kromě autora hostuje i kolega Barber a o hudební produkci se postaral šikovný ENTHIC, kterého jsme měli možnost slyšet například na Pil C-ho druhém albu. Jednoduchý vizuál doručil Patrik Soldán a tady je výsledek.

Domů
Sdílet
Diskuse