Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. února 2018 10:59
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Lidské hlavy, draci, ještěrky nebo míšení kultur. To vše přinesla nejnovější přehlídka Gucci z operačního sálu

MÓDA
Uložit Uložené

Nuda a stereotyp jsou slova, která kreativní ředitel italského módního domu nezná, což se dokonale odrazilo i na prezentaci kolekce pro podzim a zimu 2018.

Od nástupu Alessandra Michele do pozice kreativního ředitele zaznamenala značka Gucci výrazný posun směrem vzhůru nejen co se týče prodejů, ale také zajímavosti jednotlivých kolekcí. Známý módní dům před přibližně 3 lety konečně opustil svou komfortní zónu, v níž byl uzavřen od odchodu Toma Forda a klientům nabízí dosud nevídané variace oděvů, ale i doplňků.

Jako ilustraci našich slov tu dnes máme záběry z přehlídky v Miláně, jejíž prostředí bylo upraveno do podoby operačního sálu a přítomné nešokovaly jen některé předváděné kousky oděvů. Po molu totiž kráčely modelky, respektive modelové, kteří ve svých rukou nesli například lidské hlavy, draky, ještěrky nebo exotické hady.

Při pohledu na samotnou kolekci určenou pro období podzim/zima 2018 musíme konstatovat, že dlouhovlasý návrhář opět vytáhl z rukávu množství trumfů a překvapení, které si zamiluje nejedna celebrita. Míchání různých kultur, vzorů, materiálů či střihů doplňují také loga New York Yankees či filmového studia Paramount Pictures. V konečném výsledku hraje spolu vše na jedničku s hvězdičkou. 

Více by vám již měla napovědět následující galerie snímků, o kterou se postaral Yannis Vlamo.

Celou kolekci si můžete prohlédnout tady a oficiální doprovodné video naleznete zde.

Domů
Sdílet
Diskuse