Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. února 2018 15:33
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Konex a Grimaso prinášajú do klubu IXEL nový formát párty. Prvým hosťom je Lvcas Dope

HUDBA
Uložit Uložené

V priestoroch bývalého klubu Dole to opäť ožíva správnym smerom.

V našom hlavnom meste to fanúšikovia rapového žánru nemajú úplne jednoduché, keďže im kluby venujú o niečo menej pozornosti. Aj preto prichádza s iniciatívou dvojica Konex a Grimaso, ktorí spojili sily, aby priniesli nový formát klubových akcií s názvom Blackout. Koncept je pri tom úplne jednoduchý, dvojica kvalitných hudobných producentov ťa bude počas celej noci sprevádzať DJ setmi plnými aktuálnej svetovej tvorby.

Zároveň však nebude zakaždým chýbať ani atraktívny interpret ako špeciálny hosť, pričom tým prvým je už dobre známy Lvcas Dope. Ten má za sebou veľmi úspešný rok 2017 a konečne sa mu dostáva zaslúženej pozornosti. Okrem spoluprác s menami ako Separ, Ego či Dame vydal viacero vlastných bangrov a všetky tieto veci budeš mať možnosť počuť naživo už tento piatok - 24.2. v klube IXEL. Viac informácií a aktualít nájdeš na oficiálnej facebook udalosti

Konex a Grimaso prinášajú do klubu IXEL nový formát párty. Prvým hosťom je Lvcas Dope
Domů
Sdílet
Diskuse