Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. února 2018 17:55
Čas čtení 0:00
Radka T.

Je mu 10 let, ale stylem strčí kohokoli do kapsy. Ivan nosí věci z limitovaných kolekcí a jednu vlastní i vytvořil

MÓDA MÓDA
Uložit Uložené

Lásku k módě zdědil po své matce.

Ryšavá módní nadšenkyně s výraznou kadeřavou hřívou je nepřehlédnutelná nejen díky svému vzhledu. Obrovskou pozornost poutá i její syn, který se často vyskytuje po jejím boku. Desetiletý chlapec sice stále chodí do školy, ale s mámou pracuje na vlastní kolekci a nechybí v prvních řadách na módních přehlídkách. Ivan Zinko je synem Nataši Zinko, Ukrajinky působící v Londýně. Na Instagramu si už vybudoval pozici influencera.

Designérka Nataša Zinko je lidem pohybujícím se nebo zajímajícím se o módní byznys dobře známa. Ukrajinka dokázala své módní kousky proměnit v luxusní věci, po kterých je vždy velká poptávka. Nataša žije v Londýně už od dětství, vystudovala módní design a vytvořila si jméno. Zúčastnila se londýnských i pařížských týdnů módy.

Lásku k módě však po ní očividně zdědil i syn Ivan. Svět ohromuje i přesto, že ho teprve čeká puberta. Svým stylem strčí do kapsy kohokoli. A právě po loňském pařížském týdnu módy se všichni ptali – kdo je ten stylový chlapeček?

Ivan Zinko má do dnešního dne na Instagramu více než 40 tisíc followerů. Ukazuje se ve značkových i limitovaných kouscích, aktuálně ho baví rozmarně si zakrývat tvář dlaní. Kromě toho vypustil do světa svou první chlapeckou kolekci. Nazval ji DUO.

Doporučeno
Top 15 triček s krátkým rukávem na jaro a léto. Trendy jsou minimalismus i výrazné grafiky Top 15 triček s krátkým rukávem na jaro a léto. Trendy jsou minimalismus i výrazné grafiky 23. dubna 2024 16:30

„Prosil mě o to již několik let. Velmi tvrdě pracoval na tom, aby porozuměl trendům, našel svůj vlastní názor a pochopil, jak dokončit kompletní kolekci,“ vysvětlila jeho máma Nataša. Název DUO odráží výsledek kolektivní práce mámy a syna.

Kromě navrhování oblečení chodí Ivan samozřejmě do školy, má mimoškolní aktivity i bohatý společenský život. Všechno to sladit a zvládnout vyžaduje dobrou organizaci a zároveň se musí naučit akceptovat případné selhání. Na svého syna je však Nataša velmi pyšná. Zdůrazňuje, že lásku k módě si vytvořil sám a ona ho do ničeho nenutila.

Líbí se jí, že si vytvořil vlastní nezaměnitelný styl. V jeho šatníku nechybí kousky například od Vêtements, Balenciaga či Supreme. Složité na něj není sehnat jakékoli stylové oblečení i z limitovaných kolekcí. Máma v něm vidí velký potenciál a je z něj podle vlastních slov ohromená. Již nyní je tak jasné, že tohoto chlapce čeká velká budoucnost.

Domů
Sdílet
Diskuse