Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. února 2018 20:26
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Mladá Polka se neholila už rok. Její manžel ochlupení nesnášel, ale vzájemná láska prý překonala všechny překážky

ZAJÍMAVOSTI POLSKO
Uložit Uložené

Ochlupení na ženském těle přeci není ničím neobvyklým.

Ženy většinou stráví i několik hodin týdně bojem proti ochlupení. Jinak na tom nebyla ani Sonia Cytrowska ze sousedního Polska, která se začala holit již jako 12letá dívka a neustále na sobě pociťovala tlak společnosti. Holit se jí nechtělo, ale se svým tělem nemohla být spokojená, protože se neustále dívala na dokonale hladká těla modelek a hereček v médiích.

Teprve po letech učinila radikálnější rozhodnutí a před více než 12 měsíci zahodila svou poslední žiletku. Delší dobu sledovala několik profilů na Instagramu propagujících právě pozitivitu o ženském těle, díky čemuž si uvědomila, že se holit nepotřebuje. Dnes říká, že je krásná i bez toho, aby musela hodiny trávit v koupelně s žiletkou v ruce. Nakonec získala podporu i od svého manžela. Nejdříve její rozhodnutí vnímal negativně, protože nebyl na ochlupení na ženském těle zvyklý, jenže jejich vzájemná láska podle všeho bariéru překonala.

Sonia si na svém Instagramu samozřejmě pravidelně najde i hromadu negativních komentářů, avšak konec konců o vlastním těle rozhoduje jen a jen ona sama. Pokud nemá chuť se holit, společnost naštěstí nemá žádné právo přinutit ji vzít žiletku do ruky.

 

Příspěvek sdílený Sonia (@bodyhairmovement),

 

Příspěvek sdílený Sonia (@bodyhairmovement),

Domů
Sdílet
Diskuse