Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. března 2018 20:14
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

L'Oréal urazil blogerku, protože prý nemůže být spojován s lidmi trpícími akné. Výrobce kosmetiky si způsobil skandál necitlivým vzkazem

MÓDA
Uložit Uložené

Společnost se už stihla omluvit.

Společnost L'Oréal vyrábí široký sortiment kosmetiky pro ženy i pro muže, ale na druhé straně si umí způsobit i pořádný skandál. Blogerka Kadeeja Khan dostala od značky nabídku, aby si se skupinou mladých osobností přišla vyzkoušet speciální veganskou barvu na vlasy, jenže krátce před odchodem do Paříže ji společnost zaskočila.

Ve své mailové schránce objevila zprávu, ve které značka její účast na cestě do Paříže zrušila a jako důvod uvedla, že L'Oréal nemůže být spojován s lidmi trpícími problematickou pokožkou. Zřejmě si ani neumíme představit, jak hrozně se musela cítit blogerka s více než 120 tisíc fanoušky na Instagramu, ale právě sílu sociální sítě využila ve svůj prospěch. Urážlivý mail od společnost sdílela na svém profilu, kde si ho všimly tisíce lidí a L'Oréal musel celou situaci rychle hasit, protože se na značku vylila vlna kritiky.

Značka v prohlášení vysvětlila, že pouze pochybila při samotném výběru účastníků cesty, protože se měli soustředit na blogerky a blogery s problematickými vlasy namísto pokožky. Vyjádření však nestačilo, jelikož komentující začali okamžitě poukazovat na fakt, že L'Oréal by měl právě lidem s problematickou pokožkou pomáhat místo toho, aby s nimi nechtěl mít nic společného.

 

Honestly yesterday would have had to be the worse. I literally felt the worse I have in ages. These pills really bring out the negative, moody, emotionally, grumpy self in me. They should be named ‘Angry pills’. BUT today I woke up & tried to take control of myself. I thought of all the positive things in my life Allhumdulliah. I shouldn’t allow these ANGRY PILLS to get the better of me. They sure make a negative situation 1000 times worse! BUT its my chose to allow them to take over! My skins redness has gone down ALOT from what it was! However more spots are coming out every hour got a feeling ima be on these for a while! I haven’t forgot! I’m recording my whole experience. Once it’s over I’ll upload it on my YouTube channel! HAVE A GREAT DAY LOVELIES

Příspěvek sdílený Kadeeja Khan (@emeraldxbeauty),

Domů
Sdílet
Diskuse