Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. března 2018 11:46
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Strach z erotiky i internetoví hrdinové. Naše společnost se za posledních pár dekád výrazně změnila

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Stephan Schmitz patří mezi zkušenější ilustrátory.

Ilustrace si na internetu už před lety našly statisíce fanoušků, což jen otevřelo dveře novým tvůrcům. Příchod sociálních sítí umožnil lidem sdílet svou tvorbu bez zásahu třetí strany přímo s veřejností a množství umělců se díky tomu mohlo začít věnovat své zálibě naplno.

Stephan Schmitz patří do skupiny starších a zkušenějších ilustrátorů, kteří se věnují spíše profesionální práci pro nejrůznější světová média, ale ve volném čase nepohrdne ani inspirativní myšlenkou. Shodou okolností se většina Stephanovy práce neustále točí kolem dnešní společnosti a jejího vývoji během posledních dekád, který se mu daří zachycovat velmi trefným způsobem.

Nebojí se přijmout ani výzvy k dokreslení palčivých problémů naší společnosti jako rasismus či ekologické katastrofy a války. Díky tomu bys na následující ilustrace mohl narazit i při investigativních článcích. Nezapomeň zajít i na Stephanův profil na Instagramu, kde najdeš mnohem více obrázků a možná se také začteš do jednoho z inspirativních článků, pro které byly ilustrace vytvořeny.

Domů
Sdílet
Diskuse