Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. března 2018 12:04
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Pokud máš partnera, určitě se v těchto situacích rychle najdeš. Roztomilé ilustrace zachycují nevinné momenty ze společných chvil

Uložit Uložené

Život s partnerem bývá náročný, ale zejména roztomilý.

Nikdo zřejmě nepochybuje o tom, že život je hezčí po boku milovaného člověka. Uvědomují si to i ilustrátoři na internetu, kteří se často věnují právě zachycování roztomilých chvil ze svých každodenních životů. Lidé prostě milují autenticitu, a tak je lepší kreslit obyčejné chvíle, které autor včera prožil se svou přítelkyní namísto toho, aby se věnoval abstraktní tvorbě.

Recept na úspěch mezi fanoušky na sociálních sítích proto není vůbec složitý a přibližně před rokem to zjistil i Kyu-Young. Ilustrátor samozřejmě pomocí svých obrázků nemění svět k lepšímu a ani nenaznačuje nespravedlnost v naší společnosti, jenže své ilustrace považuje za koníček a nejdůležitější je fakt, že ho jejich tvorba naplňuje.

Kyu-Young pracuje v designérské firmě, avšak v práci musí kreslit to, co od něj vyžadují zákazníci, a tak se zachycování společného života stalo jeho únikem z reality. Oceňují to očividně i lidé z internetu, protože mu k zisku 42 tisíc sledovatelů stačilo jen 150 příspěvků, a proto bude Kyu-Young pokračovat a sledovat ho můžeš i nadále.

Domů
Sdílet
Diskuse