Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Converse
8. března 2018 16:52
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Udáváme vlastní pravidla jara. Nová nálož od Converse je povinností v každém botníku, prohlédni si náš lookbook

MÓDA CONVERSE
Uložit Uložené

Zapomeň na zimu, přichází jaro! Co si připravil na nadcházející sezónu Converse?

Zapomeň na zimu, jaro se blíží. Už brzy přijde teplo, bude na čase znovu vyjít do ulic v odlehčeném svěžím outfitu, kterému musí jasně dominovat vhodné boty. Pravidla letošního jara jsou nastoleny, je čas obout nové Converse One Star – ještě čistší a ještě legendárnější, než kdy předtím.

Nízké tenisky Converse One Star jsou ošlehané historií, ale také originálním stylem, kterému podlehla každá mladá generace napříč všemi dekádami. Už v roce 1974 byly považovány jako neotřelá alternativa ke klasickým kotníkovým Chuckům – a její filozofie zakořeněná ve vzdoru znovu-povstala v devadesátých letech, kde v nich zůstala až dodnes. 

Udáváme vlastní pravidla jara. Nová nálož od Converse je povinností v každém botníku, prohlédni si náš lookbook
Zdroj: Filip Poreba

Skateboard, ulice, beton, vlastní pravidla hry, neústupnost. Converse přesně vycítil a ztvárnil to, po čem každá mladá generace dychtí a jeho nová kolekce zaběhnutých One Starů se vrací v ještě lepším designu. Jarní sezóna 2018 patří novým pestrým barvám s jasným odkazem na svou minulost. Použití původních camo printů a semišových materiálů zaručí, že zavedené stereotypy se rázem stávají minulostí. Aby taky ne, vždyť mezi nositele těchto bot se řadí takové ikony, jakými jsou A$AP Nast, hudební skupina Brockhampton, Leo Mandella, Tove Lo, Mabel McVey nebo Oh Hyuk

Styl One Starů můžeš milovat, můžeš s ním i nesouhlasit. Cestu si k nim však někdy udělal téměř každý. I to je nejspíš nepopiratelným důkazem o jak jedinečné obutí jde.

Udáváme vlastní pravidla jara. Nová nálož od Converse je povinností v každém botníku, prohlédni si náš lookbook
Zdroj: Filip Poreba

Lookbook One Star Pinstripe nalezneš v galerii. Boty jsou k dostání v monobrandu Converse v Centru Chodov a ve vybraných prodejnách.

Více novinek a informací o aktuálních kolekcích Converse nalezneš na http://www.conversecz.com.

Domů
Sdílet
Diskuse