Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. března 2018 17:24
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Po první velké výplatě opustíš i vlastní ženu. 50 Cent zaútočil na Conora McGregora za to, že si z něj bojovník utahoval

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Raper 50 Cent nemá rád, když si z něj někdo střílí.

Conor McGregor a 50 Cent se nemají moc v lásce. Už před zápasem proti Floydovi Mayweatherovi si na veřejnosti vyměnili hned několik nadávek a zdá se, že konflikt pokračuje až dodnes. Před zápasem napadl McGregor legendárního rapera slovy, že je falešný zbankrotovaný chlapík, což se 50 Centovi samozřejmě nelíbilo.

Vzkázal Irovi, že bojuje proti Floydovi a ne proti němu, což zdánlivě konflikt ukončilo. Conor však nedávno objevil novou edici žebříčku nejbohatších lidí na světě od magazínu Forbes, kde mimo jiné Jay-Z předběhl po letech Diddyho. Bojovník mu za úspěch blahopřál a nezapomněl připomenout, že až zanedlouho vyjde žebříček nejlépe placených sportovců, McGregor předčí i Cristiana Ronalda a zřejmě zakotví na nejvyšší příčce, jak dokonce sám předpověděl.

V příspěvku na Instagramu stihl urazit i Mayweathera, kterého nazval mrtvým bojovníkem bez jakýchkoli vedlejších příjmů, ale nezapomněl ani na 50 Centa. Vícekrát mu vzkázal, aby si ho na sociální síti odblokoval a naučil se přijmout prohru, čímž ho pořádně vyprovokoval.

50 Cent na svůj Instagram zavěsil odpověď v podobě videa, kde bojovníkovi naložil rovnou na rodinu. „Milují McGregora. Dávají se podle něj ostříhat. Všechno. Hned po první velké výplatě rovnou opustí svou zku*venou manželku i děti stejně jako McGregor.“ Příspěvek byl zanedlouho vymazán, ale zachoval se na YouTube, přičemž Conor se k urážkám jeho rodiny zatím nevyjádřil. I v konfliktech však existují hranice.  

Domů
Sdílet
Diskuse