Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. března 2018 15:46
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Na tvá povislá prsa potřebuješ podprsenku. McGregor v protiútoku na 50 Centa vytáhl těžký kalibr

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Bojovník v konfliktu s raperem nepolevuje. Urážky přicházejí z jedné i druhé strany.

Časy, kdy se kvůli konfliktům na rapové či showbyznysové scéně střílelo v ulicích, jsou již naštěstí za námi, ale incidentů mezi osobnostmi neustále přibývá. Jen před dvěma dny jsme psali o tom, že se do sebe pustili Conor McGregor a 50 Cent. Oba kohouti pro sebe neměli pochopení již při souboji irského bojovníka s Mayweatherem a McGregor nedávno konflikt rozpoutal znovu.

Raperovi se vysmál za to, že je zbankrotovaný a falešný člověk, na což 50 Cent zareagoval urážkou přímo na bojovníkovu rodinu. Ve videu naznačil, že McGregor opustil nebo podvedl svou partnerku s dítětem hned po první velké výplatě, ale následně zavládlo ticho a všichni čekali, co se z Irska ozve. Ozvala se vtipná sprška nadávek na to, jak 50 Cent vypadá a jak se chová.

Na tvá povislá prsa potřebuješ podprsenku. McGregor v protiútoku na 50 Centa vytáhl těžký kalibr
Zdroj: daniel0685/Flickr

McGregor si počkal na Mezinárodní den žen, aby se raperovi vysmál za jeho povislá prsa. Utahoval si z jeho genetického fondu a doporučil mu raději nosit podprsenku. Ir pokračoval, že 50 Cent měl raději držet jazyk za zuby a pokračovat v produkování bezplatné publicity, což dělal už před utkáním s Mayweatherem.

Bojovník si utahoval i z věku a nakonec opět zopakoval, že pár starých skladeb 50 Centa miluje dodnes. Závěrečnou tečkou byl vzkaz, jak si nechal v celé Madison Square Garden zahrát jeho skladbu I Run New York.

Domů
Sdílet
Diskuse