Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. března 2018 15:19
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Pokračování Spider-Mana se bude natáčet i v Praze! Kdy budete moci potkat Tomma Hollanda a další marvelácké hvězdy?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Sequel ke Spider-Man: Homecoming se začne natáčet už za pár měsíců.

Filmaři Prahu milují a hollywoodské hvězdy se zde točí jako na obrtlíku. Zatímco se v uličkách našeho hlavního města momentálně pohybuje Orlando Bloom, dle nejčerstvějších zpráv z několika zahraničních zdrojů, jej už za několik týdnů vystřídá štáb natáčející pokračování Spider-Man: Homecoming.

Tom Holland a spol se v Praze mají objevit někdy mezi koncem května (máj) a začátkem září (september). Natáčení první marvelovky po Avengers je totiž naplánovano na 19. května (máj) a dle nových zpráv se natáčet bude v New Yorku, Benátkách, Londýně a v Praze

Podle magazínu Omega Ground se bude točit také v Berlíně. Castingové agentury mezitím hledají evropskou femme fatale, a tak zasazení do Evropy zřejmě zabere podstatnější část děje. 

Pokračování Spider-Mana se bude natáčet i v Praze! Kdy budete moci potkat Tomma Hollanda a další marvelácké hvězdy?
Zdroj: Columbia Pictures

Sequel Spider-Manovi sólovky tak zřejmě bude mít mezinárodní příchuť. Pracovní názvy pokračování jsou momentálně „Fall Of George“ a dle dalších zdrojů také „BOSCO“. To se ale velmi pravděpodobně ještě změní.

Co se týče děje, zatím víme jen to, že bude navazovat na Avengers: Infinity War a Peter Parker se bude snažit navrátit zpět do života běžného vysokoškoláka. 

Na to, abychom si pavoučího muže v uličkách Prahy pořádně prohlédli, si budeme muset počkat až do 5. června (júl) roku 2019.

Domů
Sdílet
Diskuse