Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
10. března 2018 20:02
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Dospělá žena nosí pleny a krmí ji přítel. Jess se rozhodla žít jako malé dítě

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Neobvyklý vztah si ale oba užívají.

Když jsme byli dětmi, vždy jsme toužili po tom být starší, ale jakmile se blížíme k těm věkovým hranicím, kdy je opravdu třeba přebrat odpovědnost, mnoho z nás ztrácí iluze a raději by se nudnému životu asociovaného s nevzrušující dospělostí vyhnulo. 23letá Jess se s tímto vypořádává opravdu zvláštním způsobem.

Je třeba ji krmit, ukládat ke spánku a její ochotný přítel Stephen jí dokonce mění pleny. Samotná dívka však s přízviskem „dospělé dítě“ nesouhlasí. Tvrdí, že se věnuje svému YouTube kanálu, Instagramu, streamování na internetu a podobným věcem. Má vlastní web a miluje umění, zpívá. Zkrátka záležitosti běžných lidí. To, že se chová jako dítě, je jen další stránka její osobnosti. Nejde přitom o sexuální fetiš, spíše o běžnou součást Jessiných a Stephenových dní. Jess jejich vztah nazývá normálním a zdravým.

Domů
Sdílet
Diskuse