Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. března 2018 19:42
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Radek Bakalář si pohrál s myslí Kazmy. Takto to dopadne, když se sejdou dva mistři iluzí

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Mladý iluzionista už předvedl své triky mnoha známým osobnostem, avšak Kazma patří k těm nejzajímavějším.

O talentovaném Radku Bakalářovi jsme již psali mnohokrát a zároveň už má za sebou i relativně dlouhou kariéru, takže představovat ho už určitě není nutné. Stejně známý je i jeho internetový projekt Revolution of Magic, se kterým začal již před několika lety a zatím měl možnost vystřídat nespočet atraktivních hostů, nejčastěji z hudební branže.

Právě tímto způsobem se mu daří vytvářet pro své iluze zaslouženou pozornost a jako bonus mají fanoušci vždy možnost vidět jinou překvapenou tvář. Radek si vždy na natáčení připraví tři triky, které vždy alespoň trochu přizpůsobí hostovi. No a protože tím nejnovějším je Kazma, mladý iluzionista velmi dobře věděl, že ohromit ho nebude jednoduché.

Nakonec však všechno dopadlo úspěšně a i samotný komik upřímně tleskal. Není se však čemu divit, jelikož například při kousku s Rubikovou kostkou se Kazmovi nepodařilo Radka nachytat ani když podváděl a neplnil instrukce podle pokynů.

Domů
Sdílet
Diskuse