Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. března 2018 20:26
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Češi si zamilovali zábavnou aplikaci MadLipz. Díky originálnímu dabingu uživatelů vznikají hromady vtipných videí

TECH
Uložit Uložené

Náš národ se se vtipnými videi pořádně vyřádil.

Svět často na krátkou dobu ohromí vždy jakási menší sociální síť či aplikace, která vždy přinese něco zaručeně nového a především nesmírně úžasného. A zdá se, že tuto éru zažíváme i dnes, protože stále více Čechů využívá vtipnou aplikaci MadLipz. Podobných konceptů jsme tu už měli mnoho, ale právě MadLipz přináší nečekaný zvrat a potřebu kreativního uživatele.

Aplikace nabízí hromadu všemožných ikonických scének z filmů nebo reálných událostí, které prostě každý zná. Díky funkci, která však umožňuje přidat tvůj vlastní hlas k videu, si můžeš zahrát na dabéra a především tvořit kreativní videa, která lidem rozhodně vykouzlí úsměv na tváři.

Češi si zamilovali zábavnou aplikaci MadLipz. Díky originálnímu dabingu uživatelů vznikají hromady vtipných videí

Aplikace se ještě pořád vyvíjí, ale všechny základní prvky už jsou dávno zpracovány a na YouTube se už objevilo i několik kompilací z domácí tvorby, tak se s námi pojď pousmát nad tím, co Češi a Slováci vyvedli. MadLipz si můžeš stáhnout z Google Play i Appstore.

Domů
Sdílet
Diskuse