Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. března 2018 10:56
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

"Ak by pes nes*al, roztrhlo by ho," vyhlásil Peter Sagan v rozhovore. Opäť raz pobavil ľudí po celom svete

SPORT
Uložit Uložené

Legendárny cyklista znovu ukázal svoj priamočiary prístup.

Je jasné, že si slovenská legenda Peťo Sagan získala srdcia národa nielen fenomenálnymi športovými výsledkami na dvoch kolesách, no tiež svojou priamočiarosťou, úprimnosťou a sympatickým humorom bez akejkoľvek pretvárky. Peťo je aktívny aj na svojom instagramovom profile, kde len nedávno publikoval úryvok videorozhovoru so známym magazínom Sportful.

Redaktora zaujímalo, čím by Peter bol, ak by sa nedostal k bicyklu a nestal sa trojnásobným Majstrom sveta. Alebo, čo by aspoň chcel robiť. Sagan sa na chvíľu zamyslel a napokon, tak ako to len on vie, jasne odpovedal: "Neviem, lebo nehľadám odpovede na otázky 'čo ak?'. Pretože ak by pes nes*al, tak by ho roztrhlo," čím sa postaral o ďalší slušný virál zo slovenskej dielne. Peťovu spontánnosť si zamiloval celý svet a vtipné video videlo už ohromných dvesto tisíc ľudí.

Domů
Sdílet
Diskuse