Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. března 2018 17:28
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Vracíme se do Bradavic! Brumbála čeká v prvním traileru pokračování Fantastických zvířat souboj s Grindelwaldem

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Do premiéry snímku Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny stále zůstává mnoho měsíců. Studio Warner Bros. se nás však snaží okouzlit už teď.

Očekávané pokračování snímku Fantastická zvířata a kde je najít, které tentokrát ponese název Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny, se nám lákavými obrázky a slibnými informacemi začalo představovat ještě před koncem natáčení.

Od té doby už ale uběhlo několik měsíců a my jsme se za celý ten čas dozvěděli pouze minimum novinek, nemluvě o tom, že nových materiálů bylo jako šafránu. To se však dneškem výrazně mění, protože studio Warner Bros. konečně zveřejnilo první skvělé záběry, a to prostřednictvím debutové ukázky.

Co se samotného příběhu týče, ten se bude odehrávat nějaký čas poté, co temný čaroděj Gellert Grindelwald (Johnny Depp) naplnil svůj slib z konce prvního filmu a utekl z vězení Magického kongresu Spojených států amerických, známého pod zkratkou MACUSA.

Grindelwald se tedy vydá na cestu po světě a získá na svou stranu mnoho následovníků. Jedinou naději pro kouzelnický svět tak představuje Albus Brumbál (Jude Law), který je však v tomto časovém období mnohem mladším mužem než tím moudrým mágem, jakého si pamatujeme z filmů o Harrym Potterovi.

Vracíme se do Bradavic! Brumbála čeká v prvním traileru pokračování Fantastických zvířat souboj s Grindelwaldem
Zdroj: Warner Bros. Pictures

Za režií stojí David Yates (Fantastic Beasts and Where to Find Them, poslední čtyři filmy ze série Harry Potter), o scénář se postarala knižní autorka J. K. Rowling a kromě výše zmíněných pánů se ve filmu objeví i Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Alison Sudol, Dan Fogler, Ezra Miller, Zoë Kravitz či Carmen Ejogo.

Premiéra snímku Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny je u nás naplánována na 15. listopadu 2018 a pokud se o něm chcete dozvědět vše podstatné, vstupte už klasicky do tohoto vlákna. Co říkáte na první záběry? Myslíte si, že pokračování dopadne po kvalitativní stránce lépe než jednička?

Vracíme se do Bradavic! Brumbála čeká v prvním traileru pokračování Fantastických zvířat souboj s Grindelwaldem
Zdroj: Warner Bros. Pictures
Domů
Sdílet
Diskuse