Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. března 2018 10:18
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Strapo, Supa, Tono S i Matys znovu kompetentním připomínají, že mají na rukou krev mladých lidí. Poslechni si remix Vecova vzkazu pro vládu

HUDBA
Uložit Uložené

K situaci se prostřednictvím sociálních sítí vyjadřuje stále více raperů, jen málo z nich však nasbíralo odvahu k tomu, aby to řekli nahlas.

Slovensko se už několik týdnů otřásá v základech a i když to už celé vypadalo nadějně, dnes opět jeho obyvatelé žijí v nejistotě a stále nedokáží odhadnout, co s nimi a jejich krajinou bude. Lidé  ve všech větších městech pravidelně plní ulice, aby dali kompetentním najevo svou nespokojenost a je fajn vidět, že podpora přichází nejen z řad občanů, ale i těch, kteří mají moc ovlivňovat davy.

Ano, opět mluvíme o raperech. A i v tomto případě je na místě zmínit, že není mnoho takových, kteří mají odvahu na to, aby se vyjádřili veřejně, a proto si vážíme každého kritického řádku v jejich skladbách. I mimo ně. Před pár dny přišel s novinkou k tomuto tématu Věc a nyní se na remixu přidávají i jeho kolegové – Strapo, Tono S, Supa, Matys a Prezident Lourajder.

Jejich slova se sice poslouchají těžko, protože málokdo dokáže pojmenovat jádro problémů konkrétními slovy, ale povědomí o aktuální situaci je již pravděpodobně možné zvednout jen takto. Ostatně posuďte sami.

Domů
Sdílet
Diskuse