Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. března 2018 13:35
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Nejvtipnější rozhovor se Stephenem Hawkingem tě přesvědčí, že vědec miloval sarkasmus. Komika označil za idiota a nebránil se ostrým vtipům

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Zesnulý Hawking byl pořádně zábavným člověkem.

Včera svět zarmoutila mimořádně smutná zpráva, že svět opustil legendární a nezapomenutelný vědec Stephen Hawking. Jeho osobnost však skrývala mnohá tajemství, o kterých řada členů běžné veřejnosti ani netušila. Například to, že byl členem oxfordského sportovního týmu nebo skutečnost, že na základě jeho nemoci ALS mu lékaři předpovídali smrt již v 26 letech.

Stephen Hawking se však rád ukazoval i na veřejnosti a jeho popularita mu zajistila, aby se promítnul i do světa showbyznysu. Jako animovaná postava se objevil v Simpsonech či ve Futuramě. Kromě toho si zahrál ve Star Treku či v Teorii velkého třesku a nebál se ani skutečných rozhovorů. Do jednoho z nich si ho povolal jeden z nejznámějších světových komiků, John Oliver, a interview plné britského humoru a sarkasmu, ve kterém dokonce ze srandy nazval Olivera idiotem, rozhodně stojí za to.

Domů
Sdílet
Diskuse