Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. března 2018 14:42
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Skončila show! Smack odehraje na začátku dubna svůj poslední koncert v Roxy

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Legendární klub v stověžaté Praze už dávněji změnil dramaturgii a rapové shows byly vytlačeny do jiných prostor. Nejlepší český grime MC si na rozlučku pozval i mnoho hostů.

Smack je již několik let nejlepším grime MC v Československu, o čemž snad nemusíme ani diskutovat. Za roky působení se mu podařilo tento žánr postavit v našich končinách na nohy a i my jsme velmi rádi za ten obrovský dav fanoušků, který si k němu našel cestu. A pokud do dnešního dne nevíš, v čem je ten nejzásadnější rozdíl mezi grimem a rapem, přijď se někdy podívat na Smackovo živé vystoupení.

Například 6. 4. do Roxy na event s názvem Skončila show, v rámci nějž se Smack One rozloučí s legendárním pražským klubem, kde odehrál několik zásadních koncertů. Ani v tomto případě samozřejmě nebude chybět mnoho hostů a kromě celého A51 Sound se můžeš těšit i na jména jako Sergei Barracuda, Discarda, Tesla (TKX), White Russian nebo Opak Dissu Label.

Kromě nich nebude chybět i množství DJs a už samotný zájem fanoušků mluví za všechno. Jsou vyprodány první dvě vlny, tedy více než polovina lístků, ale ty máš stále možnost zakoupit si ten svůj v předprodeji za zvýhodněnou cenu. Můžeš tak učinit například hned přes goout.net. Již nyní je jasné, že Smack poslední koncert v Roxy beznadějně vyprodá a ty bys tam neměl chybět. Těšíme se!

Skončila show! Smack odehraje na začátku dubna svůj poslední koncert v Roxy

Všechny důležité informace a aktuality najdeš na facebookové události.

Domů
Sdílet
Diskuse