Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. března 2018 23:58
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Německý supermarket vyřešil poptávku po Nutelle po svém. Začal ji prodávat v obrovských vědrech a už musel objednat i nové zásoby

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Nutella očividně v Německu patří mezi oblíbené produkty.

Není pochyb o tom, že Nutella je jedním z nejpopulárnějších produktů, který bys mohl najít prakticky v každém supermarketu. Lidé si ji vychutnávají k pečivu, ale i s provinilým výrazem se lžičkou v ruce, aniž by ji potřebovali na cokoliv natírat.

V Německu očividně Nutellu milují taky, ne-li ještě víc než my, a tak se manažer jedné pobočky supermarketu Edeka ve městě nedaleko Dusseldorfu rozhodl zařadit do nabídky i její speciální verzi. Namísto standardního balení s obsahem několika stovek gramů opatřil pro svůj obchod Nutellu rovnou ve vědrech. Jedno vědro váží až 3 kilogramy a zákazníci si ho mají šanci koupit za 29,99 eur.

Německá verze portálu VICE dokonce manažera obchodu Tobiase Skiba vyzpovídala a dozvěděla se, že vědra s Nutellou se v prodejně objevila náhodou. Několik zákazníků se ho ptalo, jestli se nedají koupit i větší balení a Tobias otázku zprostředkoval svému distributorovi. Prvních 50 věder se prodalo rekordně rychle a zatímco dalších 150 kusů je již na cestě, Tobias musel pro jistotu objednat další. Jeden zákazník si koupil rovnou 4 a o speciální balení projevili zájem i lidé z Austrálie či Finska. Tobias nyní vymýšlí, jak by je mohl dopravit po celém světě a možná se najde i zájemce z Česka.

Domů
Sdílet
Diskuse