Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. března 2018 21:16
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Floyd Mayweather žádá o licenci pro boj v MMA! Souboj proti McGregorovi vypadá čím dál reálněji

SPORT
Uložit Uložené

Odveta milénia by se mohla stát skutečností hned v rámci UFC.

Vývojem situace si u Floyda Mayweathera a Conora McGregora nemůže být člověk nikdy jistý. Nedávno se zřejmě oba v rámci propagace škádlili, že Floyd už nadobro odchází do důchodu a žádný MMA souboj se konat nebude, ale dnes je už opět všechno jinak.

Mayweather se americkému portálu TMZ, který je bulvárním králem, nedávno přiznal, že se připravuje na podání žádosti o profesionální licenci na boj v MMA. Floyd prý žádost a přípravu nechce uspěchat, a tak měl říct, že celý proces bude trvat možná i 6 či 8 měsíců. Nejdůležitější je pro něj udělat každý potřebný krok správně, aby se nemohla stát žádná administrativní chyba. Po úspěšném získání licence by měl samozřejmě následovat zápas a proti komu jinému by měl Mayweather postavit, pokud ne proti McGregorovi?

Floyd Mayweather žádá o licenci pro boj v MMA! Souboj proti McGregorovi vypadá čím dál reálněji
Zdroj: TASR/AP

Na margo potenciálního souboje Mayweather vs. McGregor v rámci soutěže UFC se stihl vyjádřit i Dana White. Přiznal, že UFC s Mayweatherem komunikuje o možnosti boje v MMA a celý souboj proti McGregorovi v oktagonu označil za realistický. Vzpomněl si na to, jak Mayweather v médiích vyprávěl o zápase v boxu proti McGregorovi, a i když tomu nikdo nechtěl věřit, zápas se skutečně odehrál.

Zřejmě bychom proto měli začít opravdu věřit tomu, že Mayweather si teoreticky plánuje pokazit svůj dokonalý výsledek ze zápasů v poměru 50 výher a 0 proher, protože v oktagonu by měl mít McGregor navrch. Uvidíme, jestli se MMA souboj odehraje ještě letos, ale kdyby vše šlo podle plánů, tak by se Mayweather v UFC mohl objevit už v zimě.

Zpět
Sdílet
Diskuse