Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. března 2018 15:13
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Selenu Gomez za nejnovější fotky postavy nazývají tlustou i prasetem. Zpěvačka jim poslala výmluvný vzkaz

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Americká zpěvačka zareagovala na komentáře trefným příspěvkem.

Jméno Selena Gomez se v médiích v posledních týdnech skloňuje pravidelně. Nedávno se objevily informace o tom, že Selena dala opět sbohem Justinovi a oba se vydali vlastními cestami, jenže včera se média začala zabývat paparazzi fotkami z lodi, kde zpěvačka odpočívá.

Fotografům se ji podařilo zachytit v bikinách při opalování, což se zpěvačce velmi nelíbilo. Z fotografií je vidět, že se jí břicho o něco zvětšilo, ale člověk si po transplantaci ledviny nedokáže vypracovat své tělo za pár měsíců. Selena si proto sluneční paprsky užívá a se svou postavou nemá absolutně žádný problém, ba spíše naopak, je s ní mimořádně spokojená.

Naneštěstí, na internetu bys našel tisíce nepřejících lidí, kteří ji okamžitě v komentářích začali osočovat. Nazývali ji tlustou i prasetem, při čemž se skutečně rozum zastavuje, ale zpěvačka samotná si očividně z haterů těžkou hlavu nedělá. Na svůj Instagram před pár hodinami zavěsila video, ke kterému přidala příznačný vzkaz pro všechny nepřející z internetu. A má velkou pravdu.

„Mýtus o kráse. Posedlost fyzickou dokonalostí, která uvězní moderní ženu v nekonečném cyklu beznaděje, rozpaků a sebenesnášenlivosti, zatímco se snaží naplnit nesplnitelnou společenskou definici bezchybné krásy. Rozhodla jsem se starat o sebe samou, protože to tak chci, ne proto, abych někomu něco dokazovala.“

Domů
Sdílet
Diskuse