Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. března 2018 21:15
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Logic se v novém klipu cítí jako Mozart a má Gucci i Dior. Poslechni si novinku z alba Sbohem Roxano

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Banger je venku už pár dní a dnes dostává i vkusný vizuál.

Dnes Yzomandias slaví 27. narozeniny a my mu za celou redakci přejeme vše nejlepší. Při této příležitosti se rozhodl svým fanouškům představit videoklip ke skladbě Kokalero, kterou jsme měli možnost poprvé slyšet v live session v rádiu. A od neděle ji kluci z Milion + dali i na streamovací služby iTunes a Spotify s informací o tom, že bude i videoklip.

Ten je nyní oficiálně venku a o jeho tvorbu se postaral šikovný režisér Petr Simon se svým týmem. Jak už jistě víš, Kokalero je druhou oficiální ukázkou z alba Sbohem Roxano, které se mezi fanoušky dostane v poslední dubnový den. První singl WWW si můžeš připomenout zde.

Pochválit musíme určitě i autora hudební produkce Kyle Juniora, kterému jde dlouhodobě karta a má na kontě několik velkých bangerů. Nám zbývá jen doufat, že Logic brzy přijde i s dalšími skladbami, ale naštěstí si nyní můžeme čekání krátit videoklipem Kokalero. Zde je výsledek.

Domů
Sdílet
Diskuse