Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. března 2018 16:53
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Instagram je plný podvodů. Blogerka za jednu noc omládla o 10 let a fanoušci si mysleli, že den prožila v Disneylandu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Téměř 200 000 followerů nic podezřelého nezaznamenalo.

Instagram je místem, kde s popularitou opravdu souvisí, zda daný člověk žije zajímavý život. Nikomu se zkrátka nechce sledovat nezáživné dny dalšího nudného člověka. Udělat však svůj život ze dne na den zajímavým rozhodně není jednoduché, ale jak internetu originálním způsobem ukázala blogerka Carolyn Stritch, velmi jednoduše se to dá předstírat. Výhoda je v tom, že nikdo nezjistí, zda říkáš pravdu.

Carolyn totiž na svůj Instagram začala přidávat fotky z úžasné noci plné dobrodružství strávené v Disneylandu. Vše svým 200 000 followerům odůvodnila tak, že jde o fantastický dárek k jejím 22. narozeninám. Další den se na sociální síti zjevila právě fotka blogerky před zámkem Šípkové Růženky, pravdou je však to, že se před ním Carolyn nikdy nenacházela.

Šlo totiž jen o chytrý photoshop, který snad nikdo z jejích fanoušků nedokázal prokouknout. Navíc, dívce je již 32 let, ne 22. Experimentem se snažila ukázat lidem, aby přestali nerozumně věřit každé internetové hlouposti. Vytvořit si falešný online život totiž není ani náročné a ani to nezabere příliš úsilí.

Domů
Sdílet
Diskuse