Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. března 2018 15:00
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Konečně víme, o čem bude Deadpool 2! Nový trailer si utahuje z X-Menů, Cable je nezastavitelný a přidávají se i sexy hrdinky

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Sarkastický Wade Wilson bude i nadále hlavním tahounem komiksovky Deadpool, ale o své místo na výsluní se podělí i s dalšími výraznými postavami.

Teprve nedávno se do našich uší dostaly znepokojivé informace o prvních velmi neúspěšných testovacích projekcích. Temné zvěsti se šířily internetem jako nakažlivý mor, ale navzdory všemu jsme se rozhodli brát tyto nepotvrzené zprávy s velkou rezervou. Což se koneckonců ukázalo jako správné.

Nejenže byly dané zvěsti následně dalšími zdroji rázně vyvrácené, ale zároveň i dnešní zcela nový trailer potvrzuje, že se skutečně máme na co těšit. Díky němu už víme, o čem dvojka přibližně bude. Deadpool bude zpočátku masakrovat zločince a užívat si se svou krásnou přítelkyní Vanessou.

Tehdy ale z budoucnosti dorazí Cable a bude chtít zabít jakési dítě, které za pár let zřejmě nadělá neplechu. To ale Wade nedopustí, ale zjistí, že na Cablea je příliš krátký, a tak zformuje vlastní tým, aby mu pomáhal. A tak vznikne X-Force. Týmovka s vlastním filmem naplánovaným na období 2019–2020.

Příliš se nám to nezamlouvá, ale pokud to posloužilo příběhu a filmu, bude to v pořádku. Snad ale tvůrci a Fox neobětovali dvojku Deadpoola, jen aby lidi nalákali na X-Force. To bychom se šeredně zlobili, a rovnou i na Reynoldse, protože do toho má co mluvit.

Deadpoola 2 režíroval David Leitch (John Wick, Atomic Blonde) a o scénář se postaral Thett Rees a Paul Wernick (Deadpool). Premiéra je v našich kinech plánovaná na 31. května 2018. Vyvrátila nejnovější upoutávka všechny vaše vnitřní pochybnosti? Nebo se vám stále na tomto pokračování něco nezamlouvá?

Domů
Sdílet
Diskuse