Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. března 2018 11:28
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Sarkastické ilustrace o dnešní společnosti, které často na první pohled nepochopíš. Ruský umělec se na svět dívá z jiné perspektivy

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Anton Gudim ukrývá do svých ilustrací trefné vzkazy.

Kreativitu, flexibilitu či odolnost vůči stresu dnes vyžaduje každý zaměstnavatel. Postupem času se z podobných požadavků stalo tradiční klišé a stejně dopadly po letech mnohé další součásti naší společnosti. Díky své vlastní kreativitě do světa společenských klišé již dříve vstoupil i ruský ilustrátor Anton Gudim.

Namísto roztomilých ilustrací o zamilovaných dvojicích či otevřené kritice sociálních sítí ukrývá Anton do svých výtvorů vzkazy, které možná na první pohled nepochopíš. Během zdánlivě obyčejných situacích dokáže ruský umělec vyburcovat své mozkové buňky do takové míry, že momentům dodá dosud nepředstavitelný aspekt.

Nebojí se skutečně kritizovat ani dnešní společnost, ale dělá to tak šikovně, že bys občas jeho ilustraci kritizující modelky na Instagramu objevil přímo na profilu jedné z nich. Na svět se jednoduše Anton dívá z rozdílné perspektivy než většina z nás, což proměňuje jeho ilustrace v jedinečné kousky. Nezapomeň ho navštívit na Instagramu či Facebooku.

Domů
Sdílet
Diskuse