Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. dubna 2018 18:43
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Vyměnil bys mobil za pivo? Pivovar ti na Slovensku nabízí lákavou slevu, když na celý večer odložíš telefon

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Značka Gambrinus útočí na důležitou součást našich dní.

Nápad zajímavé výzvy sestávající v odložení mobilních telefonů na stůl není nejnovější. Hlavní myšlenka chce lidi přimět, aby během společného piva či večeře nepoužívali smartphony a raději se věnovali jeden druhému, k čemuž je třeba i konkrétní motivaci.

Tradiční motivace představuje povinnost zaplatit celý účet, pokud člověk nevydrží a svůj mobil si z hromádky vezme, ale značka Gambrinus vymyslela pro Slováky ještě lákavější motivaci. Až do poloviny dubna bude ve vybraných hospodách a barech nabízet milovníkům piva lákavou možnost snížit si účet až o polovinu. Výzva zní jednoduše. Na začátku večera budeš muset svůj mobil odevzdat do krabičky, kterou číšník či servírka zapečetí.

Vyměnil bys mobil za pivo? Pivovar ti na Slovensku nabízí lákavou slevu, když na celý večer odložíš telefon
Zdroj: tumblr

Pokud pečeť nikdo do konce večera neporuší, Gambrinus ti nabídne až 50procentní slevu na pivo. Podniků, kde akce platí, je přitom dostatek. A co je na večer lepší než vychlazené a orosené pivo za poloviční cenu.

Domů
Sdílet
Diskuse