Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. dubna 2018 22:22
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Rytmus a Pouličný autor tónov se otevřeně vyjadřují k rasismu

HUDBA
Uložit Uložené

Představujeme ti další videoklip z alba 3UMF, které P.A.T. vydal v závěru minulého roku.

Pouličný autor tónov potěšil ještě v závěru roku 2017 fanoušky albem s 19 skladbami, které byly v první řadě o něm. Kromě hudebního talentu a zvládnuté techniky ukázal i své producentské schopnosti a můžeme ho tak považovat za komplexního hudebníka, který se již dnes dokáže plnohodnotně živit svou tvorbou, obíhá československé kluby, točí klipy a vydává singly i spolupráce.

Dnes jsme se dočkali dalšího vizuálu, tentokrát ke skladbě Neprispôsobiví, kde hostuje i Rytmus. Pevně věříme, že máš 3UMF pořádně naposlouchaný, a tak nemusíme přibližovat, o čem vlastně je. Námět k vizuálu vymyslel sám Páťa, který se rozhodl pro filmovější zpracování, kde můžeme vidět názorné ukázky toho, co slyšíme v textu. Realizaci si na starosti vzali kluci z MRouseMedia, kteří se toho skutečně nebáli.

My jsme velmi rádi, že otázku rasismu jsou rapeři ochotni v tracích řešit i takovýmto přímým způsobem, jelikož je to při současném stavu společnosti více než nezbytné. Co si myslíš ty?

Domů
Sdílet
Diskuse