Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. dubna 2018 18:08
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Emily Ratajkowski nepřestává provokovat. V nejnovější kolekci plavek zapózovala u bazénu a společnost jí dělal i manžel

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Krásná modelka už před pár měsíci představila svoje první plavky.

Emily Ratajkowski se na našem webu naposledy objevila před více než měsícem. Jejím fanouškům a potenciálním partnerům přivodila šok, protože světu oznámila vlastní svatbu. Šťastlivcem se stal producent Sebastian Bear-McClard, a i když by možná mnozí čekali, že Emily začne po vstupu do manželství přemýšlet nad dětmi a stáhne se od pozadí, velmi se mýlili. Namísto toho pokračuje světoznámá modelka ve své práci a nikdy jí to nešlo lépe.

Už na podzim minulého roku představila svou vlastní kolekci plavek s názvem Inamorata a po pár měsících musela přijít aktualizace dostupných produktů. Emily proto s radostí shodila své oblečení a navlékla se do několika nových modelů, ve kterých zapózovala před bazénem.

Jarní kolekci plavek ozvláštnila Emily i několika výraznějšími barvami, což se bude na pláži určitě hodit. Potenciální zákaznice mají k dispozici několik druhů a střihů plavek, Emily chtěla vyhovět každému. Jediným problémem by mohla být cena, protože modelka si za plavky říká až 160 dolarů.

Emily vyrůstala v kalifornském San Diegu, kde neustále svítí slunce a mladí lidi tráví obrovské množství času na pláži. Dříve se přiznala, že ve svých 16 letech občas vstala z postele, oblékla se rovnou do plavek a vyrazila na pláž, aniž potřebovala vyřešit trička či džíny. Její plavky můžeš koupit přímo na stránce Inamorataswim.com.

Domů
Sdílet
Diskuse