Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. dubna 2018 21:41
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Transgender žena se chce operacemi proměnit v draka. Eva už má rozpůlený jazyk, odstraněné uši, přebarvené oči i umělé rohy

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

Eva se rozhodla navždy změnit svůj život.

Na planetě se nacházejí všemožní lidé, ale rozhodně bys nikdy neočekával někoho jako Evu Tiamat Medusu z Texasu. Eva je transgender, ale to ani náhodou není to nejzvláštnější na její osobě.

Ještě před několika lety šlo o běžnou viceprezidentku banky, ale se svou prací se rozhodla skončit a ze záhadných důvodů usoudila, že se změní na draka. Samozřejmě, v realitě to není možné a Eva si to uvědomuje, ale snaží se tak minimálně vypadat.

Jejím prvním rozhodnutím tak byla operace nosu, který drasticky změnil svůj tvar. Z hlavy jí byly odstraněny uši a oční bělma se změnily na zelené. Následovala hromada tetování a piercingů, přičemž Evě nechybí ani osm zvláštních umělých rohů. Mezi nejnebezpečnější zákroky patří také rozdvojení jazyka. Dohromady ji operace stály přibližně 890 000 Kč.

Evin příběh má však smutné základy. Rodiče ji opustili jako pětiletou a až nyní má pocit, že znovu žije svůj život. Když ještě žila jako muž, byl jí objeven nepříjemný virus HIV a právě tehdy se Eva rozhodla, že nechce zemřít jako člověk. Podle ní jde o úžasné bytosti, ale zároveň jsou nejvíce destruktivní a jsou hrozbou pro sebe. Dnes svou transformaci vnímá jako nejúžasnější cestu v jejím životě.

Domů
Sdílet
Diskuse