Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. dubna 2018 15:56
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Emily Ratajkowski vypadala už ve 14 letech jako dospělá. Za fotky ze svého mládí si však vysloužila i hromadu nechutných komentářů

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Světoznámá modelka se musí na internetu vypořádávat s mnoha kritiky.

Modelka Emily Ratajkowski nedávno představila svou novou kolekci plavek a v aktivitách na sociální síti Instagram nepřestává. Krátce poté zveřejnila na svém instagramovom příběhu i fotografii starou více než jednu dekádu, kdy jí bylo jen 15 let. Emily přitom získala zkušenosti s reakcemi internetu na své fotky z mládí už v roce 2013.

Tehdy na Twitter zavěsila fotografii z doby, kdy oslavila 14 let, aby všem dokázala, že nepodstoupila plastickou operaci prsou. Jako 14letá vypadala Emily mimořádně dospěle a vyvinutě, což se projevilo i na komentářích pod fotografií. Podobný příběh se zopakoval i po fotce 15leté Emily z Instagramu. Jako nezletilá modelka rozhodně nevypadala, ale to v žádném případě neznamená, že člověk by se měl uchylovat k nechutným a úchylným komentářem.

Emily Ratajkowski vypadala už ve 14 letech jako dospělá. Za fotky ze svého mládí si však vysloužila i hromadu nechutných komentářů
Zdroj: Emily Ratajkowski

Emily si proto na svém Twitteru i Instagramu našla poznámky o tom, jak se muži cítí špatně za to, že si její fotku ukládají do mobilu. Přibývaly komentáře o tom, jak by se lidé nechali přemluvit k pohlavnímu styku s ní a žertovalo se o odchodu do vězení, který by za to prý stál.

A tak bychom si měli všichni uvědomit, že nezletilé dívky si podobné komentáře nezaslouží, bez ohledu na to, zda jim je momentálně už 26 let nebo ne. Emily se nechutné poznámky určitě nelíbily a i lidé by se měli zamyslet nad tím, zda by byli spokojeni, kdyby jim takto komentovali mladistvou dceru.


Domů
Sdílet
Diskuse