Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. dubna 2018 13:41
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Bruna Marquezine: Brazilská tmavovláska s rysy Kendall Jenner, která zamotala hlavu i Neymarovi

REFRESHER
Uložit Uložené

Vycházející herecká hvězda oslaví letos teprve 23. narozeniny a už teď jí leží u nohou celá země, včetně kapitána fotbalové reprezentace.

Brazílie není jen zemí pětinásobných mistrů světa ve fotbale, ale také domovem milionů krásných žen, z nichž se mnohé prosadily v módním průmyslu. Za všechny můžeme zmínit Adrianu Limu, Alessandru Ambrosio či Isabelu Fontani zářící především na prohlídkách a v kampaních pány oblíbené značky Victoria's Secret.

Dnešním článkem však opustíme hladiny modelingu a poohlédneme se po kinematografii, respektive po místní herečce, která si získala srdce kouzelníka hrajícího v barvách PSG. Na mysli máme samozřejmě fotbalistu Neymara Jr. a jméno jeho (prozatím) vyvolené je Bruna Marquezine.

Stále teprve 22letá tmavovláska narozená v Rio De Janeiru se na brazilských obrazovkách pravidelně objevuje od dětství a časem se z jemného děvčátka stala atraktivní žena se správnými křivkami. Následující řádky a záběry vám o Bruně rozhodně napoví více.

Kdyby nebyla Bruna herečkou, klidně by se mohla živit modelingem. Snímky pro brazilské vydání Harper's Bazaar v téměř průsvitném kompletu módního domu Gucci a lodičkách Saint Laurent s výrazným podpatkem jsou jasným důkazem našeho tvrzení.

Na stránkách TOP Magazine se hravá kráska objevila jen v různých plavkách nebo krátkých topech, které nechaly dokonale vyniknout její štíhlou figuru. 

„Šaty dělají člověka.“ Snědá herečka to zřejmě vidí stejně a častokrát ji můžeme vidět v luxusních kouscích. Například níže si během slavnostní večeře oblékla krátké šaty od Balmain navržené Olivierem Rousteingem a boty Christian Louboutin. 

Na posledním Benátském filmovém festivalu zářila Bruna na červeném koberci v honosné róbě Alberta Ferretti. Kompletní look ukázkově dotvořila výraznými šperky známého výrobce Chopard a my nemáme slov... Druhý den si užívala v šatech stejné designérky, jen v černém odstínu s výstřihem. 

Vysoké kozačky nad kolena jsou snad nejatraktivnějším typem obuvi, po jakém mohou ženy sáhnout. Škoda jen, že v našich končinách to není oblíbenou záležitostí. Brazilská hvězdička během loňského Halloweenu vyšla do ulic v kostýmu, který si raději nedovolíme pojmenovat a vypadala mimořádně hříšné. 

Sluneční brýle neslouží jen k ochraně zraku, ale také jako módní doplněk neocenitelné hodnoty. Skvost níže pochází zpod rukou italských výrobců, který byl součástí kolekce Gucci pro období jaro/léto 2017. Chválíme výběr. 

Elegance a sofistikovanost srší z většiny outfitů mladé krásky, díky čemuž si ji rychle zamilovali i obyvatelé Paříže, jehož barvy hájí Brunin přítel Neymar Jr. Kousky od módních domů Versace, Gucci, Dior, Dolce & Gabbana či Jean-Paul Gaultier tak tvoří důležitou součást jejího šatníku a botníku. 

Jihoamerická Kendall Jenner však občas nepohrdne ani streetwearovými kousky, ke kterým má blízko i její aktuální polovička. 

Mnohem více to avšak Bruně sluší v šatech. Stačí se podívat na společný záběr. Lodičky Saint Laurent s podpatkem YSL jsou sladkou třešničkou. Věříme, že jejich láska vydrží... 

Plavková sezóna je už za rohem, a tak jemná inspirace pro naše milované něžnější polovičky není určitě špatným nápadem, nebo? 

Na závěr připojujeme ještě klasických 5 záběrů, díky kterým si budete moci udělat názor na vkus atraktivní Brazilky. 

 

A post shared by Bruna Marquezine ♡ (@brumarquezine) on

Domů
Sdílet
Diskuse