Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. dubna 2018 20:03
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Rytmus a Ego udělali ohňostroj na pražských kolejích. Klip na Ideme ďalej je venku

HUDBA
Uložit Uložené

Jeden z nejoblíbenějších tracků z alba Precedens se dočkal vizuálního zpracování.

Prakticky od vydání alba se Ego ještě neměl čas pořádně zastavit, protože musel absolvovat sérii živých vystoupení, následně obrovské turné se speciální audiovizuální show a nyní opět obíhá kluby. Mezitím se věnuje natáčení videoklipů, přičemž některé již spatřily světlo světa, ale ještě více jich chystá. Už v dohledné době bychom se měli dočkat vizuálu k věci Vozíme s Benem a Gyzou a natočený je už i klip ke skladbě Láska.

Ještě předtím se však pojďme na chvilku nahlas zamyslet nad tím, o kolik by byl svět hezčí, kdyby vydal Kontrafakt další album. Kluci si to spolu na albu Precedens zkusili a jejich společná věc Ideme dalej se hned stala jednou z nejoblíbenějších. Nyní přidávají i videoklip z pražských ulic, rychlého občerstvení, metra a legendárního internátu Strahov. Tvorbu si vzal na starosti Filip Lepeš se svým týmem a o vizuální efekty se i tentokrát postaral šikovný Lubo Yurko, který s Egem spolupracuje dlouhodobě.

Domů
Sdílet
Diskuse