Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. dubna 2018 19:07
Čas čtení 0:00
Tomáš Blahuta

Známy YouTuber PPPeter bol okradnutý. Technika v hodnote 3000 eur je v rukách neznámeho páchateľa

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Určite nikomu neprajeme zažiť niečo podobné.

"Ukradli mi všetku techniku," napísal PPPeter na svoju stránku. Podľa informácií, ktoré zverejnil, neznámy páchateľ, poprípade páchatelia, rozbil okno na aute a odcudzil techniku v hodnote okolo 3000 €, vrátane pamäťových kariet. Dôsledkom krádeže je fakt, že s točením to na najbližšie týždne nevyzerá ružovo a samotnému tvorcovi sa určite skomplikovali všetky blížiace sa plány.

"Chcel by som vás poprosiť, ak uvidíte v nejakých skupinách typu Bazár Bratislava alebo Predám – BA, prípadne na Bazoši alebo na nejakom blšáku v nasledujúcich dňoch niekoho predávať PANASONIC LUMIX G7 alebo objektívy PANASONIC 7-14MM, PANASONIC 8MM FISHEYE (tento objektív je drahý, nikto ho nechce a nikto ho nepoužíva, to by bola tutovka) alebo PANASONIC 14-42MM, dajte mi prosím vedieť, či už tu na FB, na inej sociálnej sieti alebo na e-mail."

Veríme, že sa spravodlivosť ukáže a aspoň čosi sa vráti...

Domů
Sdílet
Diskuse