Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. dubna 2018 22:27
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Ego, Rytmus a Separ hostují na remixu Ektorovy skladby Kancelář

HUDBA
Uložit Uložené

Trojice nejznámějších slovenských raperů hostuje na jedné z nejoblíbenějších skladeb z alba Alfa.

Ektorovo album Alfa se těší obrovskému úspěchu, což se v konečném důsledku odrazilo nejen na velkém dvoudenním pražském křtu ve vyprodaném Sasazu, ale i na momentálně probíhajícím turné. Už tento pátek vystoupí pražský raper na Slovensku, konkrétně v bratislavském MMC, akde určitě budou mít možnost návštěvníci naživo slyšet i banger Kancelář.

Právě ten dnes dostává i remixovanou verzi, kde hostuje trojice nejznámějších slovenských raperů současnosti. Není dost interpretů s dostatečným kreditem na to, aby si mohli zavolat toto kombo, Ektor však do této velmi úzké skupiny určitě patří. A aby toho nebylo málo, hudební produkci doplnil legendární DJ Wich.

Skladba je v první řadě o životě raperů v autech, která jsou neodmyslitelnou součástí jejich práce, jelikož v nich tráví dost času při ježdění na koncerty. Více nám už Separ, Rytmus, Ego a Ektor prozradí v remixu.

Domů
Sdílet
Diskuse