Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. dubna 2018 10:27
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Ben Cristovao vydává nejpozitivnější skladbu své kariéry, která se bude ucházet o titul letního hitu

HUDBA
Uložit Uložené

Benny se nikdy netvářil jako striktní raper a díky své multižánrovosti dokázal nasbírat mnohem více fanoušků.

Jelikož je Ben Cristovao původním „produktem“ Superstar, nikdy jsme ho nepovažovali za stoprocentního rapera, i když nám v tracích jako ASIO dokázal, že velmi dobře ví, jak na to. I v jeho případě však platí, že kvalitního rapového interpreta nedělá jedna ani dvě skladby, takže ho raději označujeme za kvalitního multižánrového hudebníka. Na kontě už má i několik vlastních projektů a také těmi – ať už záměrně nebo přirozeně – cílil jednoduše na ty, kteří mají rádi jeho tvorbu.

I když se ve skladbách nejraději věnuje ženám a vztahům, tentokrát jsme se dočkali novinky, kde oslavuje život jako takový. Skladba Nejlepší má několik prvků letního hitu a nyní je vlastně už jen na fanoušcích, jestli ho z ní skutečně udělají. Určitě si však na ni budeme muset zvyknout v rádiu.

Dočkali jsme se i doprovodného dovolenkového videoklipu od Timbalada a hudební produkci doplnili kanadští The Glowsticks.

Domů
Sdílet
Diskuse