Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. dubna 2018 17:06
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Bikiny s obráceným V se chystají ovládnout léto. Odhalují více dekoltu a oblíbily si je i modelky na Instagramu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Na bikinách se nedá pokazit prakticky nic, takže existuje jen prostor k zlepšení.

Pohled na bikiny nikdy neomrzí. Do Česka se po měsících chladu a minusových teplot dostávají sluneční paprsky a možná i v našich končinách zavládne nový trend. I když nejde o nejčerstvější novinku, právě v posledních týdnech se do popředí dostávají bikiny s obráceným písmenem V zakomponovaným do jejich vrchního dílu.

Jako první přišla s bikinami V-bar na trh australská značka Bamba, která oslovila několik modelek z Instagramu, aby jí pomohly produkty propagovat. Při pohledu na bikiny přitom člověk neregistruje obrovské změny, ale tvar písmene V je na vrchní části jasně viditelný. Značka argumentuje, že speciální tvar pomáhá s držením prsou a zvelebuje i dekolt, protože odhaluje o trochu více než obyčejné plavky.

Bikiny jsou dostupné, pokud nemáš problém s nakupováním přes internet, ale musíš odhadnout správnou chvíli. Značka Bamba prodává model Vino za 50 eur, zatímco značka Missguided nabízí podobné bikiny za necelých 30 eur. Momentálně mohou být kvůli velkému mediálnímu zájmu vyprodány, ale do léta je určitě seženeš.

Domů
Sdílet
Diskuse