Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. dubna 2018 21:29
Čas čtení 0:00
Radka R.

Příběh inspirativní modelky ze Švédska: Kdysi ji kvůli dlouhým nohám šikanovali, dnes všem vytřela zrak

ZAJÍMAVOSTI ŠIKANA
Uložit Uložené

Dlouhé nohy jí na škole způsobovaly muka. Teď je ale pyšně vystavuje na světových molech.

Co by některé ženy daly za to, aby měly krásné, štíhlé nohy! Ne všechny ženy obdařené dlouhýma nohama však na ně bývaly odjakživa hrdé. Příkladem je 34letá modelka ze Švédska Ia Östergren, ze které si spolužáci dělali srandu.

Jak teenagerka si na škole vysloužila množství posměšků za své dlouhatánské a velmi hubené nohy. Ty mají opravdu nadpozemskou délku – měří více než jeden metr. Právě pro její neobyčejné nohy ji spolužáci dlouhá léta šikanovali a ona z toho mívala deprese. Duševních poruch se zbavila až o několik let později, pomohl jí zejména pravidelný sport. Za tu dobu se své tělo naučila milovat takové, jaké je.

 

Príspevok, ktorý zdieľa @iostergren,

 

Príspevok, ktorý zdieľa @iostergren,

Dnes je jednou z nejznámějších modelek v severských zemích a na Instagramu má 140 000 followerů. Se svými fanoušky se v roce 2014 podělila o svou velkou přeměnu – z celkem hubené modelky se stala žena s vysportovanou postavou. Částečně jí k tomu dopomohl i její manžel Torbjörn Östergren, švédský bodybuilder. Společně vychovávají dvě dcery a je i jejím osobním trenérem. Tvrdá práce se Ii opravdu vyplatila, v současnosti je z ní velmi úspěšná modelka. 

 

Príspevok, ktorý zdieľa @iostergren,

 

Príspevok, ktorý zdieľa @iostergren,

Aby se udržela ve formě, pravidelně sportuje a protože ví, že proteiny budují svaly, za týden sní více než dva kilogramy masa. Cesta za krásným, svalnatým tělem není snadná a Ia si to uvědomuje. Tvrdá dřina v posilce a přísný jídelníček – to je způsob, jakým si udržuje svou krásnou postavu. Na Instagramu followery všemožně povzbuzuje a snaží se jim říct, aby si život naplno užívali.

Doporučeno
„Zjistil, kde bydlím, a tvrdil, že mě unese.“ Toxičtí hráči šíří nenávist a výhrůžky, ženy popisují hrozivé zážitky „Zjistil, kde bydlím, a tvrdil, že mě unese.“ Toxičtí hráči šíří nenávist a výhrůžky, ženy popisují hrozivé zážitky 21. března 2024 9:00

„Žijete jen jednou. Jak chcete prožít svůj život? Lítostí? Omlouváním se? Nenávistí? Musíte být stateční. V první řadě si věřte a vykročte tou správnou nohou vpřed. Máte jen tento život. Užijte si ho naplno.“

 

Príspevok, ktorý zdieľa @iostergren,

 

Príspevok, ktorý zdieľa @iostergren,

Domů
Sdílet
Diskuse